سم الله الرحمن الرحیم
4 شهریور ماه که به نام «روز کارمند» مزین شده فرصت نیکویی برای سپاسگزاری از عزیزانی است که در چرخه خدمت به جامعه حضور دارند. کارمندان خدوم با گام برداشتن در مسیر خدمت صادقانه به همنوعان و تحقق بخشیدن به اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی، سربلندی کشور عزیزمان ایران را سرلوحه برنامه های خود قرار می دهند.
تلاش شما عزیزان کارمند حاکی از مسئولیت بزرگی است که بر دوش شما نهاده شده است. بدون شک جامعه نیازمند افرادی است که با رعایت اخلاق اسلامی و انسانی گره گشای نیازها و خواست مردم باشند.
اینجانب ضمن تبریک این روز به تمامی کارمندان مخصوصاً همکاران ازخودگذشته و پُرتلاشم در مجموعه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سیرجان و معاونت های مربوطه و همچنین تمامی کادر درمان از خدمات ارزشمند تمامی شما خدمتگذاران به نظام سلامت جامعه تشکر کرده و برای شما عزیزان موفقیت، سرافرازی و عافیت را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

دکتر غلامعباس محمدی
رییس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سیرجان