رئیس دانشکده علوم پزشکی سیرجان به مناسبت ایام ا... دهه فجر و گرامیداشت پیروزی انقلاب اسلامی ایران در پیامی فرارسیدن این مناسبت را تبریک گفت. متن این پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

فرا رسیدن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را خدمت مردم شریف ایران و همشهریان محترم سیرجانی به ویژه دانشگاهیان عزیز و فرهیخته تبریک عرض می نمایم و امیدوارم که بتوانیم رهروان خوبی برای راه روشن شهدای این مرز و بوم بوده و در رسیدن به آرمان های انقلاب اسلامی موفق و پیروز باشیم.
اینجانب ضمن تبریک و گرامیداشت ایام ا... دهه مبارک فجر از کلیه دانشگاهیان درخواست دارم تا نقش مؤثری در پیاده سازی بیانات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در گام دوم انقلاب و حفظ ارزش های انقلاب اسلامی ایفا کنند.
فراموش نکنیم که مسوولیت بزرگی در جهت تحقق آرمان های بیانیه مهم گام دوم انقلاب اسلامی بر دوش دانشگاهیان گذاشته شده که بایستی با دقت پیگیری شود تا شاهد تربیت صحیح نسل آینده باشیم. سلامتی، شادی و توفیق روزافزون همگی عزیزان را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

دکتر غلامعباس محمدی
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سیرجان