به

دکتر محمدی خبر داد:
اهتمام دانشکده پزشکی سیرجان برای کاهش مشکلات بیماران خاص

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی خدمات بهداشتی درمانی سیرجان در تاریخ 20 اردیبهشت ماه 1400 و به منظور بزرگداشت روز بیماران خاص و بیماران تالاسمی، جلسه کمیته بیماران خاص فرمانداری در محل سالن اجتماعات مجمع خیّرین سلامت سیرجان واقع در بخش تالاسمی با حضور اعضای این کمیته برگزار شد.

در این جلسه دکتر محمدی رئیس دانشکده ، دکتر جهانشاهی معاونت درمان ، مهندس رضوی معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار، کورکی نژاد خزانه دار مجمع خیرین، دکتر باستانی رییس بخش، دکتر اعظم رادمان متخصص کودکان و نوزادان، رقیه فیروزآبادی مسئول بخش بیماران تالاسمی، عدالت مسئول خیریه ثامن الحجج(علیه السّلام) ، محمد تقیان مسئول داروخانه هلال احمر، حیدرپور مسئول انجمن تالاسمی، محبوبه صالحی مسئول بیماران خاص معاونت درمان و مهری زیدآبادی مسئول انجمنMS و دبیر جلسه حضور داشتند مشکلات و مسائل این بیماران مورد بحث و بررسی قرار گرفت .

دکتر محمدی در ابتدای مراسم در سخنانی کوتاه ضمن تشکر از حضور مسوولین، بر اهتمام این دانشکده برای رفع مشکلات بیماران خاص تاکید کرد .
رقیه فیروزآّبادی مسئول بخش تالاسمی هم مشکلات این بیماران را برشمرد و همچنین به چگونگی روند خدمات دهی به این بیماران اشاره کرد. دکتر باستانی بر اهمیت پیشگیری در بروز چنین بیماریهایی تاکید و خواستار اهمیت و نگاه ویژه ای به رفع مشکلات این بیماران و همچنین اقداماتی جهت رفع مشکلات اشتغال و تأمین معاش ایشان شد.

مهندس رضوی معاون سیاسی فرماندار هم به عنوان رییس جلسه در سخنانی بر لزوم توجه به این مسائل اشاره و بیان کرد که دولت دغدغه سلامت و درمان این بیماران عزیز را داشته و ما هم به عنوان نماینده دولت تمام تلاش خود را در اجرایی کردن مصوبات مربوطه خواهیم داشت.

در ادامه رییس دفتر نماینده شهرستان نیز بر حمایت ویژه آقای حسن پور در بحث کارافرینی این بیماران تاکید کرد.
قربانی رییس مجمع خیّرین سلامت سیرجان نیز گفت: مجمع خیّرین سلامت سیرجان در تلاش و پیگیری مداوم جهت رفع مشکلات درمانی این بیماران را در دستور کار دارد همچون همیشه آماده همکاری با کمیته است .
در پایان مراسم نیز مجمع خیّرین سلامت از اعضای فعال کمیته و همچنین کارکنان بخش تالاسمی با اهدای هدایایی تقدیر کرد. همچنین با حضور مسوولین در بخش تالاسمی به بیماران حاضر در بخش گل اهدا شد .