دکتر غلامرضا جهانشاهی معاون درمان دانشکده علوم پزشکی و ریاست بیمارستان امام رضا(ع) سیرجان  به مناسبت  روز جهانی  رژیم درمانگر در  پیامی این روز را تبریک گفت .

وی در این پیام  عنوان کرد:

یکی از نیازهای اولیه بشر، نیاز به غذا است؛ در جامعه مدرن امروزی، با پیشرفت علوم مختلف، دسترسی به انواع

مختلف مواد غذایی راحت تر شده است.

در اغلب نقاط جهان، مواد غذایی اولیه به راحتی در دسترس همگان قرار دارد؛ با این وجود، روز به روز بیماریهای ناشی از مصرف غذا هم افزایش یافته است

.
 بیماریهایی که ناشی از عدم استفاده صحیح از مواد غذایی است؛ مانند استفاده بیش از اندازه از فست فودها، مصرف کم میوه ها و سبزیها، افزایش مصرف غذاهای  فرآوری شده و نمک، افزایش استفاده از شکر و محصولات شیرین و... که متعاقب آن با افزایش بیماریهای مزمن مانند انواع سرطان ، دیابت، بیماریهای قلبی عروقی و... مواجه هستیم.
 همه اینها به این معنا میباشد  که هر فرد برای داشتن زندگی سالم، نیازمند مشاوره و استفاده از راهنمایی های یک متخصص تغذیه و رژیم درمانگر  است .
کار اصلی هر کارشناس تغذیه ارائه راهکارهای مناسب برای برخورداری از یک غذای سالم به همراه ترویج عادات سالم غذایی است ؛ به عبارتی مشاوره تغذیه یک هنر است که در آن کارشناس از دانش خود بهره گرفته تا به بهترین و زیباترین روش  با دیگران ارتباط بر قرار نموده  و بتواند یک زندگی سالم را با توجه به یکی از مهمترین فاکتورهای زندگی یعنی نیاز غذا یی برایش مهیا نماید.
اینجانب ضمن تأکید بر نقش و اهمیت تغذیه، ۲۰ اسفند ماه ۹۹ مصادف با دومین چهارشنبه ماه مارس، روز جهانی رژیم درمانگر را به همه متخصصین و کارشناسان تغذیه و رژیم درمانی، به ویژه گروه تغذیه بیمارستان های سیرجان تبریک و تهنیت عرض نموده، سلامتی و توفیق روز افزون ایشان را از درگاه ایزد منان خواستارم.