به گزارش روابط عمومی معاونت درمان در تاریخ 25 دیماه 1400 اولین دوره کلاسهای آموزشی تربیت مربی کلاس های آمادگی برای زایمان مادران، با هماهنگی واحد مامایی معاونت درمان از تاریخ ۲۵ دی ماه تا ۳۰ دی ماه برگزار گردید. این کارگاه به شکل ۴۰ ساعت تئوری در بستر فضای  مجازی  و ۲۰ ساعت بصورت حضوری در مرکز مشاوره مامایی آرامش  برگزار گردید.

این دوره  ویژه ماماهای حوزه درمان و حوزه بهداشت دانشکده علوم  پزشکی است و بصورت ادامه دارخواهد بود .

در مجموع ۴۰ نفر در این کارگاه آموزش دیدند تدریس بصورت آنلاین در این دوره توسط  اعضا هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان دکترفیروزه  میرزایی و دکترمعصومه غضنفرپور وتدریس دوره حضوری توسط  مربیان کلاس های آمادگی زایمان  دانشکده علوم پزشکی سیرجان برگزار گردید.

لازم به ذکر است که ؛ در کلاس های تئوری افراد شرکت کننده با اصول و نحوه برگزاری کلاس های امادگی زایمان برای مادران و در کلاس های عملی با روش های کاهش درد زایمان و زایمان فیزیولوژیک به صورت عملی آشنا شدند.

هدف از برگذاری این  کارگاه ارتقا شاخص سلامت مادران و اجرای برنامه کشوری ترویج زایمان طبیعی از طریق کاهش ترس و استرس مادران باردار و اشنایی آنها با روند طبیعی بارداری و زایمان می باشد .

Template Design:Dima Group